15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia (stehná) okoreniť a osoliť, na panvicu dať olivový olej, maslo, rýchlo opiecť kuracie prsia, vybrať ich a odložiť do tepla.
- 2
Do oleja pridať postupne cibuľu, papriku, cesnak, po chvíli paradajky, opečené prsia (stehná), 2-3 dcl bieleho vína, osoliť, pridať oregano, trochu bujónu (alebo vody) a povariť 40 minút.
- 3
pridať šampiňóny, olivy a variť ďalších 20 minút, vypnúť , vybrať kuracie prsia (stehná), do omáčky vmiešať 2 dcl bieleho jogurtu,
- 4
Podávať so zemiakmi, alebo chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu