Kuracie prsia
Kuracie prsia

Kuracie prsia na miešanom šaláte

Ivan Klčovský
šéfkuchár Wellness Hotela Chopok v Demänovskej doline, 19. júla 2021
Kuracie prsia na miešanom šaláte
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
35 minút
príprava

Suroviny

4 ks
100 g
100 g
100 g
1 ks
2 ks
200 g
150 g
1 ks
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia zľahka osolíme, okoreníme a na troche oleja mäso pomaly opečieme dozlatista. Necháme na tanieri hotové odstáť.

  2. 2

    Zeleninu nakrájame, pridáme rukolu, špenát, olivy a ochutíme soľou korením, citrónovou šťavou, olivovým olejom a cesnakom.

  3. 3

    Šalát položíme na tanier, pridáme kuracie prsia pokrájané na plátky a môžeme podávať.

Diskusia k receptu