Kuracie prsia na miešanom šaláte
Ivan Klčovský
šéfkuchár Wellness Hotela Chopok v Demänovskej doline, 19. júla 2021
šéfkuchár Wellness Hotela Chopok v Demänovskej doline, 19. júla 2021

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuracie prsia zľahka osolíme, okoreníme a na troche oleja mäso pomaly opečieme dozlatista. Necháme na tanieri hotové odstáť.
- 2
Zeleninu nakrájame, pridáme rukolu, špenát, olivy a ochutíme soľou korením, citrónovou šťavou, olivovým olejom a cesnakom.
- 3
Šalát položíme na tanier, pridáme kuracie prsia pokrájané na plátky a môžeme podávať.
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu