Kuracie srdcia na červenom víne fotorecept
Foto: enerrgizer
dobre pripravené kuracie srdcia sú delikatesou...
3-4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
...očistíme a nakrájame si cibuľu a cesnak na drobno, kuracie srdcia si umyjeme, očistíme a rozkrojíme...
-
2
...na masti si orestujeme cibuľku, pridáme kuracie srdcia. Keď sa nám zatiahnu, ochutíme korením, paprikou a soľou...
-
3
...podlejeme suchým červeným vínom (dobrým...víno, ktoré nie je dobré na pitie, pokazí aj jedlo) a restujeme pokiaľ sa omáčka nezredukuje...podlejeme smotanou a restujeme pokiaľ nemá omáčka takú hustotu, aká nám vyhovuje...
-
4
...pridáme cesnak, premiešame a odstavíme...
-
5
...necháme odpočinúť asi 460 sekúnd, podávame napríklad s tekvicovým prívarkom, alebo čerstvým pečivom...dobrú chuť
ze su zdrave,treba vyskusat;-)