Kuracie srdcia s karí

jewa - fotkajewa, 31. mája 2012
Kuracie srdcia s karí
Foto: jewa
4
porcie
10 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 a 1/2  lyžičky
200  ml
1
2  lyžice




Postup

  1. 1

    Na oleji si dozlatista opečieme cibuľku.

  2. 2

    Pridáme umyté kuracie srdcia, osolíme a okoreníme ich, opečieme.

  3. 3

    Keď srdcia pustia šťavu, pridáme kari korenie a dusíme ich, prípadne podlejeme trochou vody. Dusíme ich až do zmäknutia na miernom ohni. Na záver pridáme smotanu na šľahanie a necháme ešte prevrieť. Podávame s ryžou.

Diskusia k receptu

mataliptak
aj ja som dnes robila kari ale s bravčovým mäskom a s kolienkami ... celá rodina miluje omáčky s kari a smotanou...
peter64
ukladám do kk zbožňujem vnútornosti na budúce vyskúšam
jewa
S kuracími pečienkami som to ešte neskúšala, tak neviem poradiť, ale keď robím kuracie pečienky robím ich najčastejšie s lečom.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia