Hubový Cordon bleu
Tomáš Sika
šéfkuchár reštaurácie Signature hotela Mercure Bratislava Centrum, 3. septembra 2012
šéfkuchár reštaurácie Signature hotela Mercure Bratislava Centrum, 3. septembra 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z vnútornej strany húb odstránime podhubie, osolíme, okoreníme a potrieme pretlačeným cesnakom. Huby naplníme šunkou a syrom, spojíme pomocou špáradiel a obalíme v klasickom trojobale, ale do vajca pridáme trocha pretlačeného cesnaku. Vyprážame v horúcom oleji. Pokvapkáme citrónom a podávame (napríklad so zemiakovou kašou).
- 2
Šalát Coleslaw pripravíme spojením všetkých nastrúhaných ingrediencií a dochutením podľa vlastnej chuti. Šalát je dobré pred podávaním vychladiť.
- 3
Náš tip: Huby osoľte a obaľujte až tesne pred vyprážaním, inak začnú púšťať vodu a jedlo bude vodnaté.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu