Treskoslovenská treska stále drží krok s dobou, prichádza v dvoch nových verziách

P.R. Servis, dnes 09:00     3 minúty čítania

INZERCIA - Ikonická Treskoslovenská treska, ktorú Slováci milujú už viac ako sedemdesiat rokov, stále dokáže držať krok s najnovšími trendmi. Na pulty predajní totiž prichádza v dvoch inovatívnych verziách – s jogurtom a s humusom. Ani tí najnáročnejší milovníci zdravšej stravy tak už nemusia robiť žiadne kompromisy.



Zdroj: TAURIS

Spoločnosť Ryba KOŠICE sa rozhodla obohatiť svoju ponuku a zákazníkom prináša dve najnovšie verzie tresky - Treskoslovenskú tresku s hummusom a Treskoslovenskú tresku s jogurtom. „Týmito novinkami by sme chceli ulahodiť nadšencom zdravšej stravy. Aby mohli vyskúšať osvedčenú lahôdku aj v trochu inej podobe. Verím, že zákazníkom bude chutiť,“ hovorí Richard Duda, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti TAURIS a.s., do ktorej portfólia patrí aj RYBA Košice.



Zdroj: TAURIS

Inovatívne podoby Treskoslovenskej tresky

Treskoslovenská treska s hummusom je ideálna pre tých, ktorí sa chcú stravovať udržateľne a zároveň si dopriať niečo špeciálne. Treska je bohatá na bielkoviny a výborne sa dopĺňa s krémovým hummusom, čo vytvára nezameniteľnú chuťovú harmóniu. Je tiež perfektnou voľbou pre ľudí, ktorí dbajú na vyváženú a nutrične bohatú stravu, keďže v balení je až 12 gramov bielkovín. Teda porovnateľne ako v gréckom jogurte.

Inovatívnym produktom je aj Treskoslovenská treska s jogurtom, ktorá prináša obľúbenú chuť tresky v ľahšej a sviežejšej verzii. Obsahuje menej tuku a je ľahšie stráviteľná. Je určená pre tých, ktorí si chcú pochutiť bez výčitiek. „Tieto kvalitné a inovatívne produkty od Ryba Košice podporujú zdravý a udržateľný životný štýl,“ opisuje Richard Duda.

Milovníci klasickej Treskoslovenskej tresky v majonéze sa však nemusia ničoho obávať. Ikonická treska tu naďalej ostáva aj v pôvodnej verzii. Tak, ako ľuďom chutí už sedemdesiat rokov. A čo ju robí takou obľúbenou? V prvom rade je to 100-percentné mäso z aljašských tresiek, ktoré sú voľne lovené priamo na Aljaške. Jej základom je správny pomer bieleho mäsa z tresky a lahodnej majonézy. Snáď ani netreba dodávať, že sa v nej nenachádzajú žiadne umelé sladidlá a svojím zložením je vhodná aj pre celiatikov.



Zdroj: TAURIS

Tuniaková pochúťka

Pre milovníkov rybích špecialít pripravila Ryba Košice aj ďalšiu novinku tohtoročnej jesene. Je ňou lahodná tuniaková pochúťka, ktorá prichádza v dvoch verziách. Klasická sa vyznačuje jemnosťou a lahodnosťou a jemne pikantná je vhodná skôr pre tých, čo majú radšej ostrejšiu chuť. Tuniaková pochúťka v sebe kombinuje majonézu vlastnej výroby s plnou chuťou tuniaka. Je ideálna na pečivo, do šalátov alebo len tak – na lyžičku. A to všetko v nezameniteľnom obale, ktorý je nielen praktický, ale aj ekologický.



Zdroj: TAURIS













TOPlist