Grilovaná hovädzia sviečkovica s hráškovými a fazuľovými strukmi
Marcel Ihnačák
executive chef hotela Double Tree by Hilton v Bratislave, 17. mája 2012
executive chef hotela Double Tree by Hilton v Bratislave, 17. mája 2012

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Hovädziu sviečkovicu osolíme, okoreníme, grilujeme asi 20 minút – závisí od typu prepečenia, aký chceme.
- 2
Hráškové a fazuľové struky očistíme a uvaríme v slanej vode do chrumkava, prihodíme ich na panvicu s rozpáleným olejom, rýchlo orestujeme s nasekaným cesnakom a čili, zľahka prehodíme, osolíme, okoreníme, rozdelíme na taniere.
- 3
Sviečkovicu nakrájame na tenké plátky, uložíme na struky, na záver dozdobíme žltými lístkami stonkového zeleru alebo inými zaujímavými bylinkami.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu