Bravčový guláš

Gazdovský bravčový guláš s fazuľou

Autor receptu: jany1976

Výborný sýty gulášik len tak s chlebom.😋

4-5
porcie
25 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Nakrájané mäso orestujeme s nakrájanou cibuľou na masti alebo oleji.
  2. Pridáme mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, soľ, rascu, paradajkový pretlak, čerstvú nakrájanú papriku a paradajku.
  3. Zalejeme vodou a varíme. Keď je mäso skoro mäkké, vložíme nakrájané zemiaky a uvaríme do mäkka.
  4. Na záver pridáme uvarenú fazuľu, ochutíme majoránkou a roztlačeným cesnakom a prevaríme.
  5. Už len chlebík do ruky a poďme na to. Dobrú chuť.🙂