Dubáková frittata s cherry paradajkami a parmezánom

Ivan Čurgali
šéfkuchár hotela Kaštieľ Mojmírovce****, 12. augusta 2019 14:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Dubáková frittata s cherry paradajkami a parmezánomFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Dubáky očistíme. Na rozohriatu panvicu dáme olej, na ktorom opražíme pokrájanú cibuľku a potom aj nakrájané dubáky, chvíľu orestujeme a pridáme na polovicu prekrojené paradajky. Zalejeme vyšľahaným vajíčkami, ktoré sme osolili a okorenili. Posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.

  2. 2

    Na miernom ohni pripravujeme dve minúty, ďalej dokončujeme vo vopred rozohriatej rúre na 160 °C asi tri minúty. Pred dokončením posypeme frittatu postrúhaným parmezánom. Môžeme podávať so zemiakmi, s pečivom alebo so šalátom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist