
Jednoduchá pohánka s bryndzou
Toto jednoduché jedlo, veľmi rýchlo hotové, sa u nás kedysi robievalo často. Výbornou prílohou...

Brokolicová polievka s guľôčkami
Výborná krémová brokolicová polievka, inú už nerobím.

Domáce kváskové tortilly
Tieto kváskové tortilly sú vyrobené z odloženého kvásku z tej menej aktívnej časti....

Vyprážané pirohy s tvarohom a údeným syrom
Vynikajúce sýte jedlo, ktoré môžete podávať ako hlavný chod....

Zemiaky s kyslými uhorkami
A opäť zemiaky na iný spôsob. Každá zmena je vítaná, naruší stereotyp. Rýchlo hotové...

Mrkvové hranolky s parmezánom
Sú ideálne ako príloha k mäsu, ale s dobrým dipom môžu byť aj výbornou chuťovkou na večeru....

Bezlepkový granatiersky pochod - granadír od Liany
Klasika, ktorá nesklame – tentokrát v bezlepkovej verzii....

Cestovinový šalát s klíčkami mungo
Mungo fazuľku mám doma vždy, používam ju výhradne na klíčky. Väčšinou ňou posýpam šaláty....

Kalerábové rezne s uhorkovým šalátom
Aj rezeň bez mäsa chutí skvelo! Presvedčia vás o tom tieto chrumkavé kalerábové rezne s výborným uhorkovým...

Zdravé rafaello poháre
Ovsené vločky, chia, strúhaný kokos, mlieko a vodu zmiešame a necháme odstáť v chladničke...

Šalát z naklíčenej fazule mungo s mangom
Neuveriteľne šťavnatá zmes klíčkov a sladkého ovocia je to najlepšie, čo si môžeme v jarnom období...

Krehký obrátený šalotkový koláč
Famózny koláč s paradajkovo-rukolovým šalátom, vhodný aj na večeru.

Jarné rizoto s hráškom a bylinkovým olejom
Toto rizoto je skvelým spojením chutí aj štruktúr.

Špagety so sviežou smotanovo-žihľavovou omáčkou bez varenia
Jednoduché, rýchle a veľmi chutné jedlo za pár minút....

Čerstvý jablkovo-zeleninový šalát
Všetko dávam do jednej misky. Jablká so šupkou alebo bez šupky nastrúham nahrubo. Očistenú mrkvu...

Cviklové rizoto s parmezánovou krustou
Rizoto z červenej repy je dokonalou kombináciou chuti, štruktúry a výživových hodnôt....

Ryža s kondenzovaným mliekom
Tento tradičný dezert je dokonalou kombináciou jemnosti, sladkosti a krémovosti....

Sladké bezlepkové croissanty
K dokonalým raňajkám netreba veľa. Možno postačia aj tieto sladké bezlepkové croissanty....

Omáčka mojo rocho (červená omáčka)
Studená omáčka mojo rocho sa podáva na španielskom ostrove Tenerife k zemiakom papas arrugadas.

Omáčka mojo verde (zelená omáčka)
Omáčka mojo verde sa na ostrove večnej jari - Tenerife, servíruje k zemiakom vareným v šupke...

Papas arrugadas - varené zemiaky z ostrova Tenerife
Toto je to jedna z najtypickejších špecialít, aké môžete ochutnať na španielskom ostrove Tenerife. Papas...

Gnocchi z cottage syra
Tieto jednoduché a rýchle gnocchi bez zemiakov najlepšie chutia opečené na masle a s poriadnou dávkou strúhaného...

Tradičný peruánsky recept tacu tacu
Tacu tacu je jedným z tých jedál, ktoré zachytávajú podstatu peruánskej domácej kuchyne....

Nátierka z pečenej mrkvy s gréckym jogurtom
Tepelne spracovaná mrkva má jemnú, ľahko sladkastú chuť. Hustý grécky jogurt jej dodá svieži nádych....

Bezlepkové jednohubky s cviklovou penou na Veľkú noc
Ak nemáte chuť stráviť v kuchyni pri príprave pohostenia pre šibačov veľa času, máme pre vás tip....

Hráškovo-špenátová cestovinová ryža
Úžasne jednoduché jarné jedlo s nevarenou omáčkou, ktorá je hotová za minútku.

Vajíčkové kvetinky
Na mise s veľkonočným pohostením sa budú tieto veselé plnené vajíčka určite skvelo vynímať.