Tofu s omáčkou
Tofu s omáčkou

Stroganoff

lunter - fotkalunter, dnes 15:00. Komerčný recept.
Stroganoff
Foto: lunter

Jemne opečené Lunter Tofu Marinated Soy Sauce v krémovej omáčke s hubami, kyslými uhorkami a kvapkou brandy. Výrazná, no vyvážená chuť, ktorá robí Zobraziť celý popisJemne opečené Lunter Tofu Marinated Soy Sauce v krémovej omáčke s hubami, kyslými uhorkami a kvapkou brandy. Výrazná, no vyvážená chuť, ktorá robí z tohto vegánskeho jedla malú klasiku v modernom šate.

4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

350 g
1 ks stredná
2-3 ks
6 ks
1 PL
120 ml
250 ml
100 g
1/2 PL
40 ml



Postup

  1. 1

    Tofu nakrájame na pásiky a pečieme v rúre 15 minút pri 180 °C.

  2. 2

    Nadrobno nakrájanú cibuľu osmažíme do sklovita. Pridáme na tenké prúžky nakrájané kyslé uhorky a najemno nakrájané šampiňóny. Restujeme, kým sa voda neodparí.

  3. 3

    Pridáme mletú papriku a krátko podusíme. Zalejeme bielym vínom a zredukujeme. Pridáme vývar.

  4. 4

    Vložíme teplé tofu a omáčku necháme ešte asi 5 minút povariť.

  5. 5

    Pridáme Creme de Tofu, horčicu a brandy, ochutíme soľou, korením a len krátko povaríme.

Diskusia k receptu