Stroganoff
Jemne opečené Lunter Tofu Marinated Soy Sauce v krémovej omáčke s hubami, kyslými uhorkami a kvapkou brandy. Výrazná, no vyvážená chuť, ktorá robí Zobraziť celý popisJemne opečené Lunter Tofu Marinated Soy Sauce v krémovej omáčke s hubami, kyslými uhorkami a kvapkou brandy. Výrazná, no vyvážená chuť, ktorá robí z tohto vegánskeho jedla malú klasiku v modernom šate.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Tofu nakrájame na pásiky a pečieme v rúre 15 minút pri 180 °C.
- 2
Nadrobno nakrájanú cibuľu osmažíme do sklovita. Pridáme na tenké prúžky nakrájané kyslé uhorky a najemno nakrájané šampiňóny. Restujeme, kým sa voda neodparí.
- 3
Pridáme mletú papriku a krátko podusíme. Zalejeme bielym vínom a zredukujeme. Pridáme vývar.
- 4
Vložíme teplé tofu a omáčku necháme ešte asi 5 minút povariť.
- 5
Pridáme Creme de Tofu, horčicu a brandy, ochutíme soľou, korením a len krátko povaríme.
Tiež s omáčkou:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu