Diviak na fazuli

patroveckypitrs - fotkapatroveckypitrs, 24. apríla 2014

Tento recept mám od otca ten bol na divinu odborník akurát mne sa nechce z fazuľu tak dlho variť tak používam s konzervy tak Zobraziť celý popisTento recept mám od otca ten bol na divinu odborník akurát mne sa nechce z fazuľu tak dlho variť tak používam s konzervy tak isto je chutná.

8
porcií
20 minút
príprava
150 minút
na 100°C °C

Suroviny

1300 g
150 g
100 g
1 hlavka
100 g
150 g
3 kusy
80 g
2 ks
4 guľôčky
1 čl
1 čl
1 PL
1 PL (alebo solčanka)
4 - 6 guličky
2 PL
425 g (konzerva)
100 g
100 g
100 g




Postup

  1. 1

    Nakrájanú cibuľu restujeme pridáme na kocky nakrájané mäso aj slaninu, chvíľu podusíme nech sa mäso zatiahne.Ďalej pridáme nakrájanú klobásu na kolieska a nakrájanú zeleninu na malé kocky, papriky nakrájané na drobno aj posekaný cesnak polovicu z množstvá, zase chvíľu podusíme a zalejeme vodou zarovno mäsa. Potom pridáme ocot aj koreniny bez soli a vegety ( ktoré dáme až pred koncom varenia, keď je mäso mäkké ), ďalej dusíme.

  2. 2

    Asi po hodine dusenia pridáme med i nakrájaný pór na kolieska aj zvyšok cesnaku a ďalej dusíme. Ak je mäso uvarené pridáme soľ, vegetu a fazuľu aj s polovicou nálevu a varíme ešte asi 10 minút, napokon odstavíme zo sporáka. Podávame z ryžou, zemiakmi, alebo cestovinou. Ja si k tomu robím ryžu s mexickou zeleninou viď obrázok. Dobrú chuť

Diskusia k receptu

eviana
A ja by veru ochutnala... tatíkovia vedia čo je dobré... navaril si fajne :)
svedka
Veru spravim podla teba zo sobieho a namiesto klobasky priadm chorizo :) Vdaka za inspiraciu.
eraserhead
mohlo to byť celkom príjemné jedlo nebyť tej BOHYNE československej kuchyne
pozrel som aj ostatné tvoje recepty a ........ je to klasická slovenská vegetariánska kuchyňa
dokonca aj jahňacie sprzniť vegetou vedia snáď iba v tomto ostblocku

ja viem ...... Vám to tak chutí a nikto si nesťažoval a všetci si pýtali recept a keď sa mi nepáči nemám recept čítať a pindať
zinnajdha
Už sme aj zjedli. Jedlo malo veľký úspech, prekvapujúco chutné bolo.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia