Foto: patroveckypitrs
Tento recept mám od otca ten bol na divinu odborník akurát mne sa nechce z fazuľu tak dlho variť tak používam s konzervy tak Zobraziť celý popisTento recept mám od otca ten bol na divinu odborník akurát mne sa nechce z fazuľu tak dlho variť tak používam s konzervy tak isto je chutná.
porcií
príprava
na 100°C °C
Suroviny
1300 g |
|
150 g |
|
100 g |
|
1 hlavka |
|
100 g |
|
150 g |
|
3 kusy |
|
80 g |
|
2 ks |
|
4 guľôčky |
|
1 čl |
|
1 čl |
|
1 PL |
|
1 PL (alebo solčanka) |
|
4 - 6 guličky |
|
2 PL |
|
425 g (konzerva) |
|
|
|
|
|
100 g |
|
100 g |
|
100 g |
|
Postup
-
1
Nakrájanú cibuľu restujeme pridáme na kocky nakrájané mäso aj slaninu, chvíľu podusíme nech sa mäso zatiahne.Ďalej pridáme nakrájanú klobásu na kolieska a nakrájanú zeleninu na malé kocky, papriky nakrájané na drobno aj posekaný cesnak polovicu z množstvá, zase chvíľu podusíme a zalejeme vodou zarovno mäsa. Potom pridáme ocot aj koreniny bez soli a vegety ( ktoré dáme až pred koncom varenia, keď je mäso mäkké ), ďalej dusíme.
- 2
Asi po hodine dusenia pridáme med i nakrájaný pór na kolieska aj zvyšok cesnaku a ďalej dusíme. Ak je mäso uvarené pridáme soľ, vegetu a fazuľu aj s polovicou nálevu a varíme ešte asi 10 minút, napokon odstavíme zo sporáka. Podávame z ryžou, zemiakmi, alebo cestovinou. Ja si k tomu robím ryžu s mexickou zeleninou viď obrázok. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
pozrel som aj ostatné tvoje recepty a ........ je to klasická slovenská vegetariánska kuchyňa
dokonca aj jahňacie sprzniť vegetou vedia snáď iba v tomto ostblocku
ja viem ...... Vám to tak chutí a nikto si nesťažoval a všetci si pýtali recept a keď sa mi nepáči nemám recept čítať a pindať