Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva PEREX, a. s. © 2009-2019.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe - Yegon.
Made in Slovakia Cestovanie po Slovensku
Prečo si myslíš? Mne sa vidí akurát:-) @Izabella vysvetlí...
Ja mám papriku v segedíne rada tak, že je ju pekne cítiť, aj tu sú recepty, kde je oveľa viac papriky
varecha.pravda.sk/recepty/fajnovy-segedinsky-gulas-fotore...
kuchynalidla.sk/product/segedinsky-gulas...
bonvivani.sk/recepty/segedinsky-gulas...
Okrem toho, paradajková šťava patrí skôr do perkeltu.
Určite sa nechcem s Tebou dohadovať :-), ja som hodnotila podľa farby,že sa mi zdá dosť ,ale aj keď píšeš,že do segedinu nepatrí pretlak,v, tebou pridanom treťom linku je tiež:-)) v podstate si každý svoj recept ochutí ako má rád, a ja recepty akceptujem v znení autora receptu a robím podľa seba.