Domáci burger

pampuska92 - fotkapampuska92, 22. októbra 2015

Komentáre 1 - 4 z 4


Pekna fantasia. Skus si este natriet zemlu trochou horcice. Uvidis ako ti prijemne zmeni chut.
JJ,, vyskusaj to z hovadzieho. Bude to u plne ine a bude to mnam.
Vobec na to nemusis pouzit nejak extra kvalitne a drahe hovadzie. Ani to nema zmysel.. Potrebujes trosicku masnejsie. aby to cele drzalo. Na vajce sa vykasli. To daj do fasirky :)
Kup si hovadzi krk, pomel, a poriadne rukou magaj a miesaj zo vsetkym co pises,, Ale magos to aspon 10 minut, aby sa z masa vytlacila bielkovina, ta ti to cele pekne polepi a bude to drzat aj bez vajca.
A uvidis, ze chut hovadzieho,, je uplne ina ako bravcovina. Este keby si mala jahnacie, v kombinacii s tou hovadzinou.. Ale u nas to neni zvykom mat v zasobe kus jahnaciny. Ani nie ze zvykom, skor je to o dostupnosti a cene.
1x evanaaa
Tiež mám pripravené hovädzie, myslím, že do burgeru sa ani cesnak nedáva a ani strúhanka, to už sú potom zrovna fašírky a tie majú inú chuť, ako spomína aj @mkuchm. Ale ako placka z mletého mäsa to nemusí byť zlé.