Domáci burger

Autor receptu: pampuska92

Rozmýšľala som čo na večeru, a tak vzniko toto. Zeleninu môže použiť každý takú, akú má rád.

Postup

  1. K mletému mäso pridáme prelisovaný cesnak, nadrobno nakrájanú cibuľku, ochutíme grilovacím korením, mletým čiernym korením, paprikou a soľou podľa potreby. Pridáme vajce, strúhanku a dobre premiešame.
  2. Zo vzniknutej zmesi trarujeme tenšie placky (tvar prispôsobíme žemli akú použijeme), ktoré obaľujeme v strúhanke. Vyprážame ako fašírky v rozohriatom oleji.
  3. Bagetky som si prerezala a obkladala v nasledujúcom poradí: na spodok som natrela tatársku omáčku, na to som položila vypražené mäso, rukolu, plátky šalátovej uhorky a červenej papriky. Vrchnú časť bagetky som jemne potrela pikantným kečupom. Dobrú chuť.