Čokoládový dezert s tvarohovým krémom a broskyňou

Iveta Papcunová
cukrárka – inovátorka značky Tante Hannis, 17. apríla 2018 14:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Čokoládový dezert s tvarohovým krémom a broskyňouFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
50 min
príprava

Suroviny

1 pohár (sterilizované)
200 g
1 ks
 (na dochutenie tvarohu)
štipka
2 ks
2 PL
1 KL
50 ml
1 Pl (preosiate)
2 PL
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Najskôr predhrejeme rúru. Z vajec, múky, oleja, kakaa, vanilky, cukru a prášku do pečiva upečieme tenké piškótové cesto. Z neho vykrojíme kolieska s priemerom 7 cm.

  2. 2

    Tvaroh vymiešame s vanilkou, citrónovou kôrou, so sladidlom a štipkou mletého kardamómu. Broskyne necháme odkvapkať na sitku. Do jamky dáme tvarohový krém a položíme na vykrojené kolieska z piškótového cesta.

  3. 3

    Broskyne polejeme roztopenou čokoládou a vrch ozdobíme drobnými kúskami nakrájaných broskýň. Poprášime jedlým zlatým práškom. Dáme vychladiť.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist