Cibuľový koláč so šampiňónmi, špenátom a s mandľami

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
50 minút
príprava
príprava
5-7 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
Cesto: | |
400 g |
|
1 KL |
|
30 g |
|
1 PL |
|
100 ml |
|
Navrch: | |
200 g čerstvý |
|
50 g |
|
20 g |
|
2 ks |
|
300 g |
|
100 g |
|
3 PL |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do misky vložíme múku, olivový olej, droždie, vodu, soľ a vypracujeme cesto. Necháme hodinu kysnúť v chladničke.
- 2
Na panvičke s olejom orestujeme nakrájanú cibuľu.
- 3
Vykysnuté cesto vytvarujeme do tvaru kruhu, potrieme smotanou a nanesieme orestovanú cibuľu. Poukladáme špenát, pokrájané šampiňóny, sušené rajčiny, mandle a pecorino. Pečieme na 200 stupňoch 5–7 minút.
Tiež cibuľový koláč:
- 2
Diskusia k receptu
Jeden komentár