Vyprážané kuracie rezne
Vyprážané kuracie rezne

Chrumkavé rezne v obale s kukuričnými lupienkami videorecept

tvvarecha - fotkaTV Varecha, zajtra o 06:00

Extra chrumkavý a lahodný rezník si môžete vychutnať, ak pridáte k strúhanke aj kukuričné lupienky a vypražíte ho na prepustenom masle.

4 - 6
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

500 g
80 g
1 ČL
1 ČL
1 ČL
1 ČL
3 ks
80 g
80 g (cornflakes)
1 ČL
 čerstvá
Na vyprážanie:
400 ml (ghee)




Postup

  1. 1

    Plátky kuracieho mäsa natenko naklepeme.

  2. 2

    K hladkej múke primiešame sušený cesnak, soľ, korenie a mletú papriku.

  3. 3

    K strúhanke primiešame podrvené kukuričné lupienky, talianske bylinky a nadrobno nasekanú petržlenovú vňať.

  4. 4

    Naklepané rezne postupne obalíme v ochutenej múčnej zmesi, v rozšľahaných vajciach a strúhanke s kukuričnými lupienkami. Obal dobre popritláčame.

  5. 5

    Rezne vyprážame na rozohriatom prepustenom masle z oboch strán. Podávame podľa chuti so zemiakmi a šalátom.

Diskusia k receptu