Chrumkavé rezne v obale s kukuričnými lupienkami videorecept
Extra chrumkavý a lahodný rezník si môžete vychutnať, ak pridáte k strúhanke aj kukuričné lupienky a vypražíte ho na prepustenom masle.
4 - 6
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
500 g |
|
80 g |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
3 ks |
|
80 g |
|
80 g (cornflakes) |
|
1 ČL |
|
čerstvá |
|
Na vyprážanie: | |
400 ml (ghee) |
|
Postup
-
1
Plátky kuracieho mäsa natenko naklepeme.
- 2
K hladkej múke primiešame sušený cesnak, soľ, korenie a mletú papriku.
- 3
K strúhanke primiešame podrvené kukuričné lupienky, talianske bylinky a nadrobno nasekanú petržlenovú vňať.
- 4
Naklepané rezne postupne obalíme v ochutenej múčnej zmesi, v rozšľahaných vajciach a strúhanke s kukuričnými lupienkami. Obal dobre popritláčame.
- 5
Rezne vyprážame na rozohriatom prepustenom masle z oboch strán. Podávame podľa chuti so zemiakmi a šalátom.
Tiež kuracie rezne:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu