Chrumkavé kuracie prsičká
	                                    
Zdroj: Youtube	                                
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Kuracie prsia si môžeme prerezať pozdĺžne a rozdelíme si ich na viac časti. Polovičky si jemne narežeme do tvaru mriežky.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Ochutíme čiernym korením a soľou.
- 3
 Na panvici roztopíme 4 lyžice masla.
- 4
 Kuracie mäsko obalíme v hladkej múke a dáme ho na roztopené maslo piecť cca 10 minút z každej strany.
- 5
 Zatiaľ čo sa mäsko pečie, tak si pripravíme nadrobno nakrájané 4 strúčiky cesnaku.
- 6
 K mäsku môžeme ešte pridať maslo, keď sa roztopí, pridáme aj cesnak, ktorý chvíľu miešame.
- 7
 Pridáme 1 lyžicu sójovej omáčky, trošku octu a 90 g medu.
- 8
 Všetko spolu varíme cca 5 minút, kým omáčka zhustne.
- 9
 Hotovo. Môžeme podávať fajnové mäsko napríklad s hranolkami. Dobrú chuť.
                                                    Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 3
 

                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Mäsko ako mäsko.Ale slovo prsičká?
Nechajme gramatiku,tu ide o recept.10 minút piecť a potom 5 minút variť.Ja viem o čo ide.Ale taký začínajúci kuchár by to dal na 10 minút do rúru piecť a potom na 5 minút variť do vody a potom dilema: kedy dať ten med a ten zvyšok,či pred varením alebo potom.