Foto: lenkapalenka
nerozumiem prečo niekto robí "kura na paprike" a iné "pochutiny" zo sáčkov, keď si môže spraviť normálne cestoviny s rôznymi omáčkami a trvá to Zobraziť celý popisnerozumiem prečo niekto robí "kura na paprike" a iné "pochutiny" zo sáčkov, keď si môže spraviť normálne cestoviny s rôznymi omáčkami a trvá to len pár minút dlhšie
porcia
príprava
Postup
-
1
cestoviny si uvaríme vo vriacej osolenej vode, kým voda zovrie a cestoviny sa uvaria si pripravíme omáčku
- 2
na olivovom oleji si opražíme cibuľku
- 3
pridáme nakrájané, očistené šampiňóny, nepodlievame, šampiňóny pustia vodu, osolíme a okoreníme, vychutnávame si vôňu šampiňónov (vypneme digestor, aby sme neprišli o takúto parádnu vôňu), pridáme nadrobno nakrájaný cesnak
- 4
ukážka ako sa zredukuje objem šampiňónov
- 5
v miske si zmiešame šľahačkovú smotanu, trošku mlieka, môžeme primiešať trošku múky na zahustenie (tentokrát som nedávala), pridáme tiež nakrájaný syr - nalejeme k šampiňónom, dosolíme a okoreníme podľa chuti
- 6
premiešame, servírujeme a papáme :-) ... dobrú chuť!
- 2
Diskusia k receptu