Cestoviny so smotanovo-šampiňónovou omáčkou
Autor receptu: lenkapalenka
nerozumiem prečo niekto robí "kura na paprike" a iné "pochutiny" zo sáčkov, keď si môže
spraviť normálne cestoviny s rôznymi omáčkami a trvá to len pár minút dlhšie
Postup
- cestoviny si uvaríme vo vriacej osolenej vode, kým voda zovrie a cestoviny sa uvaria si pripravíme omáčku
- na olivovom oleji si opražíme cibuľku
- pridáme nakrájané, očistené šampiňóny, nepodlievame, šampiňóny pustia vodu, osolíme a okoreníme, vychutnávame si vôňu šampiňónov (vypneme digestor, aby sme neprišli o takúto parádnu vôňu), pridáme nadrobno nakrájaný cesnak
- ukážka ako sa zredukuje objem šampiňónov
- v miske si zmiešame šľahačkovú smotanu, trošku mlieka, môžeme primiešať trošku múky na zahustenie (tentokrát som nedávala), pridáme tiež nakrájaný syr - nalejeme k šampiňónom, dosolíme a okoreníme podľa chuti
- premiešame, servírujeme a papáme :-) ... dobrú chuť!