Cestoviny so smotanovo-šampiňónovou omáčkou

Autor receptu: lenkapalenka

nerozumiem prečo niekto robí "kura na paprike" a iné "pochutiny" zo sáčkov, keď si môže spraviť normálne cestoviny s rôznymi omáčkami a trvá to len pár minút dlhšie

1
porcia
15 minút
príprava

Postup

  1. cestoviny si uvaríme vo vriacej osolenej vode, kým voda zovrie a cestoviny sa uvaria si pripravíme omáčku
  2. na olivovom oleji si opražíme cibuľku
  3. pridáme nakrájané, očistené šampiňóny, nepodlievame, šampiňóny pustia vodu, osolíme a okoreníme, vychutnávame si vôňu šampiňónov (vypneme digestor, aby sme neprišli o takúto parádnu vôňu), pridáme nadrobno nakrájaný cesnak
  4. ukážka ako sa zredukuje objem šampiňónov
  5. v miske si zmiešame šľahačkovú smotanu, trošku mlieka, môžeme primiešať trošku múky na zahustenie (tentokrát som nedávala), pridáme tiež nakrájaný syr - nalejeme k šampiňónom, dosolíme a okoreníme podľa chuti
  6. premiešame, servírujeme a papáme :-) ... dobrú chuť!