Bravčové na spôsob španielskych vtáčikov fotorecept

hviezdickaz - fotkahviezdickaz, 14. decembra 2014

Keď sa vám nechcú robiť závitky ... Je to chutné mäsko na spôsob španielskych vtáčikov.

6
porcií
10 minút
príprava
75 minút
tepelná úprava

Postup

  1. 1

    Bravčové mäso nakrájame na rezne. Osolíme ho, okoreníme mletým čiernym korením. Do hrnca si dáme trošku oleja, a narýchlo v ňom opražíme rezne. Dáme si ich na tanier a do hrnca dáme opražiť nadrobno nakrájanú slaninu, a po chvíli pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu.

    Bravčové na spôsob španielskych vtáčikov (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Potom do hrnca naspäť vložíme mäso, podlejeme vodou a dusíme 45 min.

    Bravčové na spôsob španielskych vtáčikov (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Medzitým si uvaríme vajíčka natvrdo, nakrájame na kocky sterilizované uhorky,kápiu , párky, a mrkvu ( tú som mala zamrazenú ) .

    Bravčové na spôsob španielskych vtáčikov (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Po 45 min. dusenia všetko dáme na mäso, podlejeme horúcou vodou.

    Bravčové na spôsob španielskych vtáčikov (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Pridáme trochu domácej paprikovej pomazánky a horčice a dusíme ďalších 20 min. Potom pridáme zátrepku z vody a hladkej múky a necháme prevariť . Nič som nesolila , ani nekorenila okrem mäsa. Všetko ostatné tomu dodá tú spávnu chuť.

    Bravčové na spôsob španielskych vtáčikov (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Podávame s ryžou. Dobrú chuť. :)

    Bravčové na spôsob španielskych vtáčikov (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu