Foto: jarbra
Tento recept som si vymyslela .V našej kuchyni sa veľa varí so zeleninou .Vydaril sa,a je aj chutní.
Suroviny
1 ks zadné |
|
1 kg |
|
1 väčší pohár |
|
3 ks väčšia |
|
3 ks strúčky |
|
|
|
|
|
na špičku noža |
|
na špičku noža |
|
1 kocka bujónu |
|
|
|
, (podľa chuti |
|
|
|
|
|
1 ks |
|
3-4 ks |
|
|
|
|
Postup
-
1
Surové koleno uvárime spolu s bobkovým listkom, novým korenim,cibuľkou ,cesnakom a soľou do mäkka.
-
2
Zemiaky uvaríme v šupke do polomäkka.Po vychladnutí ich ošupeme a pokrájame na menšie kocky.
- 3
Uvarené a vychladnuté koleno oberieme od kosti a pokrájam na kocky.Do panvici dáme olej, nadrobno pokrájanu cibuľku , pretlačený cesnak a trochu ešte urestujeme.
- 4
Tak,pridáme mäsu, zemiaky,worcestrovú,sojóvu omáčku, kečup,kurkumu,zázvor,korenie,soľ. Podlejeme zeleninovým bujónom ,premiešame, spolu všetko ešte dusíme 20.minút prikryté.
- 5
Po 15.minútach pridáme mrkvu s hraškom ( ktorú sme scedili ),všetko dobre premiešamé a ešte spolu dusíme 5. minút.
- 3
Diskusia k receptu