Bravčové kolienko s mrkvou a hráškom

Autor receptu: jarbra

Tento recept som si vymyslela .V našej kuchyni sa veľa varí so zeleninou .Vydaril sa,a je aj chutní.

Postup

  1. Surové koleno uvárime spolu s bobkovým listkom, novým korenim,cibuľkou ,cesnakom a soľou do mäkka.
  2. Zemiaky uvaríme v šupke do polomäkka.Po vychladnutí ich ošupeme a pokrájame na menšie kocky.
  3. Uvarené a vychladnuté koleno oberieme od kosti a pokrájam na kocky.Do panvici dáme olej, nadrobno pokrájanu cibuľku , pretlačený cesnak a trochu ešte urestujeme.
  4. Tak,pridáme mäsu, zemiaky,worcestrovú,sojóvu omáčku, kečup,kurkumu,zázvor,korenie,soľ. Podlejeme zeleninovým bujónom ,premiešame, spolu všetko ešte dusíme 20.minút prikryté.
  5. Po 15.minútach pridáme mrkvu s hraškom ( ktorú sme scedili ),všetko dobre premiešamé a ešte spolu dusíme 5. minút.