Appleburger s oštiepkom a so šalátom Coleslaw
Zoltán Baláž
šéfkuchár Aston business hotela*** v Bratislave, 2. januára 2018
šéfkuchár Aston business hotela*** v Bratislave, 2. januára 2018
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Najprv pripravíme coleslaw. Nastrúhanú kapustu, 1 jabĺčko a mrkvu zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou. Zastrekneme jablčným octom, osolíme a osladíme cukrom na vyváženie octu. Pridáme majonézu a dôkladne premiešame. Vložíme vychladiť do chladničky.
- 2
Z jablka odkrojíme asi jeden centimeter hrubý plátok a grilujeme spolu s oštiepkom asi 2 minúty.
- 3
Žemličky na burger prekrojíme a jemne opečieme na troške olivového oleja. Na spodok rozložíme šalát Coleslaw, naň položíme ugrilované jabĺčko a na jabĺčko oštiepok.
Tiež s oštiepkom:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu