Pstruh s oštiepkom a so špenátom
Daniel Klapač
kuchár hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 7. augusta 2018
kuchár hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 7. augusta 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Listový špenát sprudka zatiahneme na olivovom oleji, pridáme trošku soli, korenia, cesnaku a muškátového orieška. Zmes odstavíme nabok.
- 2
Filety zo pstruha nasolíme, nakoreníme a sprudka opečieme. Štyri filety rozložíme na pekáč, rovnomerne na ne rozložíme špenátovú zmes, nastrúhaný oštiepok a pokryjeme zvyšnými štyrmi filetami. Dáme do rúry vyhriatej na 180 °C, pečieme asi 7 minút.
- 3
Plnené pstruhové filety môžeme podávať s grilovanou zeleninou so šampiňónmi, ktorú dochutíme podľa vlastnej chuti.
Tiež plnený pstruh:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu