Plnený pstruh
Plnený pstruh

Pstruh s oštiepkom a so špenátom

Daniel Klapač
kuchár hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 7. augusta 2018
Pstruh s oštiepkom a so špenátom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

8 filiet
270 g
150 g listový

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Listový špenát sprudka zatiahneme na olivovom oleji, pridáme trošku soli, korenia, cesnaku a muškátového orieška. Zmes odstavíme nabok.

  2. 2

    Filety zo pstruha nasolíme, nakoreníme a sprudka opečieme. Štyri filety rozložíme na pekáč, rovnomerne na ne rozložíme špenátovú zmes, nastrúhaný oštiepok a pokryjeme zvyšnými štyrmi filetami. Dáme do rúry vyhriatej na 180 °C, pečieme asi 7 minút.

  3. 3

    Plnené pstruhové filety môžeme podávať s grilovanou zeleninou so šampiňónmi, ktorú dochutíme podľa vlastnej chuti.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: