Aljašská treska so zázvorom
Foto: zajomato
Toto bude skôr úvod. Nie som profesionálny kuchár a varím pretože ma to teší a zároveň relaxujem a snažím sa dodržať neslanú diétu. Je to Zobraziť celý popisToto bude skôr úvod. Nie som profesionálny kuchár a varím pretože ma to teší a zároveň relaxujem a snažím sa dodržať neslanú diétu. Je to stránka o receptoch preto ju navštevujem. Ale zarazilo ma, že do diskusie prispievajú "priaznivci" varenia, od ktorých som nenašiel ani jeden ich recept, s ktorým by som mohol porovnávať. Je na tom niečo pravdy, že za každého hovorí jeho práca.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarím rybu v mierne slanej vode, možno pridať bobkový list a čierne korenie, varím asi 10 minút.
- 2
Na olivovom oleji mierne opražím pokrájanú cibuľu, pridám postrúhaný zázvor a kurkumu.
- 3
Po chvíli pridám uvarenú rybu, pridám za malú naberačku z vody, v ktorej sa varila ryba, chvíľu ešte podusím, medzi tým uvarím zemiaky.
- 4
Položím na tanier, poukladám šalátové listy, polejem tým, čo zostalo na panvici a dobrú chuť.
Tiež treska:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Po chvíli pridám surovu rybu, chvíľu podusím, medzi tým uvarím zemiaky.........