Yaprak sarma
Recept na plnené vínne listy mám od mojej svokry. Sarma sa dá robiť na mnoho spôsobov...
Cannelloni v paradajkovo-zeleninovej omáčke
Viem, že väčšina receptov na cannelloni obsahuje ricottu, špenát a paradajky. Mne táto kombinácia...
Špenát Anne
Keď som prvýkrát jedla v Turecku špenát, okamžite som si ho zamilovala. Pokúsila som sa ho...
Barbunya pilaki
Pod týmto názvom sa skrýva jednoduché, chutné a sýte jedlo z červenej fazule. Recept mám...
Zapekané zemiaky s mletým mäsom a zeleninou
Najobľúbenejšie jedlo môjho muža je: "neviem". Takúto odpoveď dostanem takmer zakaždým, keď sa ho opýtam...
Börek z lístkového cesta
Receptov na börek je veľa, tak ako existuje mnoho druhov. Tento je rýchla verzia, ...
Mercimek corba (Šošovicová polievka)
Turecká polievka z červenej šošovice zahreje najmä v chladných dňoch.