
Yaprak sarma
Recept na plnené vínne listy mám od mojej svokry. Sarma sa dá robiť na mnoho spôsobov...

Cannelloni v paradajkovo-zeleninovej omáčke
Viem, že väčšina receptov na cannelloni obsahuje ricottu, špenát a paradajky. Mne táto kombinácia...

Špenát Anne
Keď som prvýkrát jedla v Turecku špenát, okamžite som si ho zamilovala. Pokúsila som sa ho...

Barbunya pilaki
Pod týmto názvom sa skrýva jednoduché, chutné a sýte jedlo z červenej fazule. Recept mám...

Zapekané zemiaky s mletým mäsom a zeleninou
Najobľúbenejšie jedlo môjho muža je: "neviem". Takúto odpoveď dostanem takmer zakaždým, keď sa ho opýtam...

Börek z lístkového cesta
Receptov na börek je veľa, tak ako existuje mnoho druhov. Tento je rýchla verzia, ...

Mercimek corba (Šošovicová polievka)
Turecká polievka z červenej šošovice zahreje najmä v chladných dňoch.