Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
farbuska
„Jelenie ragú”
@afataga (9.3.2025 18:06)
Ďakujem. Áno, ale aj tu na Vareche je receptov naozaj dosť. A to som len tak zbežne pozrela. Mám z jeleňa časť (karé), ktorá bude skôr na nejaké medailónky a potom časť, ktorá bude skôr na ragú alebo guláš.
siuuu
„Repasované dubajské makrónky (fotorecept)”
Ďakujem milí Varecháči a povzbudivé komentáre ... ja som si makrónky obľúbila, teda aspoň tie moje, pretože tie čo u nás predávajú v cukrárni mi nechutia, niet sa čo čudovať keďže ich robia z hotových zmesí ... ale napríklad v Prahe či v Nice v špecializovaných obchodíkoch, tam boli výborné.
ferno
„Jelenie ragú”
@farbuska (9.3.2025 11:58)

ako som pisal,vcera som robil ragu podla Boise.s kolienkami aj s knedlou.s oboma prilohami chutil.este robievam pomaly pecene stehno podla Kimlo.tiez chuti a tiez ho robim s kolienkami...
farbuska
„Jelenie ragú”
Tvoj recept prišiel vhod: dostala som veľký kus jeleňa a pravdupovediac, nemám s tým veľa skúseností. "prekonzultujem" aj niektoré ďalšie recepty na prípravu jeleňa tu na Vareche, ale tento tvoj si tiež ukladám. Vďaka.
lubkabubkabambulka
„Bábovka bez múky”
Fantastická! Jemučká, páperová, ľahučká,nadýchaná. Práve dopečená a rodinou ochutnaná. Nadšení sme. Tento recept sme hľadali. Raz sme ochutnali takúto bábovku a nešlo mi vtedy do hlavy, ako je možné upicť takú jemnučkú bábovku. Už ju viem aj ja. Ďakujem za recept. A tí, čo píšete, že ju máte hutnú, pravdepodobne ste nevymiešali vajíčka s cukrom dostatočne. Vyskúšajte ešte raz a šľahajte, šľahajte, šľahajte....