Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
mdlenka
„Granatiersky pochod”
Moja mama robila grenadírmarš ináč: na masti opražila cibuľu, pridala papriku a na kocky nakrájané surové zemiaky. Keď začali vyzerať "sklovito", zaliala ich vodou a uvarila. Vody len toľko, aby sa počas varenia vstrebala. Do toho potom zamiešala uvarené fliačky.
farbuska
„Jelenie ragú”
@afataga (9.3.2025 18:06)
Ďakujem. Áno, ale aj tu na Vareche je receptov naozaj dosť. A to som len tak zbežne pozrela. Mám z jeleňa časť (karé), ktorá bude skôr na nejaké medailónky a potom časť, ktorá bude skôr na ragú alebo guláš.
siuuu
„Repasované dubajské makrónky (fotorecept)”
Ďakujem milí Varecháči a povzbudivé komentáre ... ja som si makrónky obľúbila, teda aspoň tie moje, pretože tie čo u nás predávajú v cukrárni mi nechutia, niet sa čo čudovať keďže ich robia z hotových zmesí ... ale napríklad v Prahe či v Nice v špecializovaných obchodíkoch, tam boli výborné.
ferno
„Jelenie ragú”
@farbuska (9.3.2025 11:58)

ako som pisal,vcera som robil ragu podla Boise.s kolienkami aj s knedlou.s oboma prilohami chutil.este robievam pomaly pecene stehno podla Kimlo.tiez chuti a tiez ho robim s kolienkami...
farbuska
„Jelenie ragú”
Tvoj recept prišiel vhod: dostala som veľký kus jeleňa a pravdupovediac, nemám s tým veľa skúseností. "prekonzultujem" aj niektoré ďalšie recepty na prípravu jeleňa tu na Vareche, ale tento tvoj si tiež ukladám. Vďaka.