Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 126 najnovší komentár dnes 13:59
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 126 najnovší komentár dnes 13:59
- Matata1: Slnečnica hľuznatá, čiže topinambur 43 najnovší komentár 14. marca 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 121 najnovší komentár dnes 13:59
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 10. marca 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 1 najnovší komentár 3. marca 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Pečené kuracie nugetky VIDEO
-
Bez kysnutia a namiešaný za pár minút. Upečte si výborný syrový chlieb s bylinkami VIDEO
-
TOP rebríčky: Veľkonočné rezy, veterník na plechu aj kysnuté koláče ako pierko. Pozrite si všetky najlepšie februárové recepty
-
Hneď sa rozchytajú: 10x zemiakové placky, zlatisté a chrumkavé, nebudete ich stíhať piecť
-
Svetový fenomén: Ošiaľ menom dubajská čokoláda. Neušla sa vám v obchode? Takto si ju môžete vyrobiť doma
-
Zaručene dobré: 14 receptov na slávne aj neznáme maďarské dezerty
-
Popolcová streda: Dnes sa začína predveľkonočný pôst. 13 tipov, čo variť bez mäsa
-
Domáce sú naj: 10x chlebové placky a posúchy, perfektné na zahryznutie k polievke aj prívarku
-
10 šikovných receptov: Nechce sa vám vypekať, ale maškrtiť áno? Spravte si dezert v pohári
Jeden den bola takto:
Pardon: kombinácia. Ospravedlňujem sa.
Robím presne ako Ty. Po naparení sú ako čerstvé. Dokonca aj tie predtým zamrazené 😊
Možno je to len kvalitou jaterníc, ktoré kupuješ. Ja pečiem v zásade stále rovnako a niekedy prasknú, niekedy nie.
Ďakujem
To vždy robím a tiež nepomôže. Jaternica praskne aj tak.
Rezance pochádzajú z Turecka a dajú sa objednať z internetu, ale bežne v nejakom markete...
Roastbeef je u nás slávnostné jedlo,robili sme dnes a chcela som vyskúšať túto omáčku.Je výborná,ja by som asi pridala ešte kapary,pre mňa je veľmi jemná,ale ja mám kapary fakt rada.Ďakujem za recept.určite zopakujeme.A roastbeef máš nádherný.