Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 99 najnovší komentár včera 16:46
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Matata1: Slnečnica hľuznatá, čiže topinambur 43 najnovší komentár včera 19:46
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 99 najnovší komentár včera 16:46
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 99 najnovší komentár včera 16:46
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 11 najnovší komentár 3. marca 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 10. marca 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Pečené kuracie nugetky VIDEO
-
Nepečené karamelovo-arašidové rezy VIDEO
-
TOP rebríčky: Veľkonočné rezy, veterník na plechu aj kysnuté koláče ako pierko. Pozrite si všetky najlepšie februárové recepty
-
Upečte na želanie: 12 receptov na kysnuté záviny. Pozrite sa na tie plnky, každý si príde na svoje
-
Hneď sa rozchytajú: 10x zemiakové placky, zlatisté a chrumkavé, nebudete ich stíhať piecť
-
Svetový fenomén: Ošiaľ menom dubajská čokoláda. Neušla sa vám v obchode? Takto si ju môžete vyrobiť doma
-
Popolcová streda: Dnes sa začína predveľkonočný pôst. 13 tipov, čo variť bez mäsa
-
Domáce sú naj: 10x chlebové placky a posúchy, perfektné na zahryznutie k polievke aj prívarku
-
Rožteky, šatôčky, taštičky: Žiadne veľké nákupy, všetky suroviny máte určite doma. 9x drobné pečivo z mrkvy
Není nad výmenný obchod. Ten je najlepší! Ja som minulý rok vymieňala so susedou tekvice a cukety za domáce vajíčka. Obojstranná spokojnosť. Len každé ráno som musela sliepky presviedčať aby niesli. 😂
“Vajce a ja” - poznáš?
Nápodobne som na tom bola
Pozdravujem milá M. 😘
Však take zmizela rychlostí metelesku blesku! Ano, darek nad darky, NENI dort z polarky! A k tomu mi ještě kamoška upekla celou cihličku žitného, semínkového chleba. No, oplatím uzenými lososovými bříšky :-)
Tak takéto famózne a krásne gnocchi nerobí ani môj Talian, ktorý ma obchodík neďaleko. Často u neho nakupujem. Milujem taliansku kuchyňu. Majú rodinnú manufaktúru, skôr minifaktúru. Zamestnáva svoje babky a tety ( +65 ). Už len keď tam človek príde, tak nasaje tú atmosféru (a to ešte ani nejedol). Taliansky trochu viem, lebo “aj” musím (je to jeden zo 4 štátnych jazykov). Moji synovia ovládajú taliančinu skoro “perfektne” (maturity, štátne skúšky a aktívne požívanie). Je to malebná a intenzívna reč. Tak isto je talianska kuchyňa malebná a inšpiratívna. Ja osobne, budem veľmi rada a vďačná, ak do tejto diskusie pridáš pár nápadov, podnetov a skúseností s ňou.
Dakujem, nabudúce ak stihnem,- úsmev, pretože tieto cestoviny su za 1min hotove, takze na panvicu oprazim nasucho cerstvo mleté korenie, trochu vody z cestovín, dám pecorino a hned cestoviny z hrnca ,este zo 1 naberačku vody z cestovín,zamiesam, syr sa "skrémuje" a už nestiham ani fotit ani nič, len na tanieri este posypem pecorinom... keď som objavila toto pecorino ktoré pouzívam, to je ale že pecka, chut a vôna bryndze, ale struktúra je iná. unás su čerstvé cestoviny často. v nedelu som robila gnocchi s ragù....
Zeleninové rizoto podľa .
varecha.pravda.sk/recepty/ryza-so-zelerom-a-mangoldom-fot...
A k tomu ešte dusená zelenina.
Celý deň prší a má pršať aj cez víkend. No čo už. Čas na knihu, čaj a koláč :-))
😂😂
Nádherné! Už začal pôst?
Takto podobne som kedysi robievala “langoše z Michaloviec”, cesto mohlo byť v chladničke.
Narobila si chute 👍
Parádne cestoviny!
Tam ide tuším len Pecorino a čierny peper. To musí byť dobré! Škoda, že si neodfotila. Mňa by si skutočne potešila. Pozdravujem
🃏
Aj u nás.
U nas 20°
Prajem pekný piatok a dobrý štart do víkendu. U mňa dnes krásne slnečno 15C.
Tá tlačenka priam spieva samou krásou! Ja takéto obdarúnky milujem. Viac ako kytka ma poteší pekný kus šunky, syra, tekvicový olej, domáce výrobky, ako napr. aj táto tlačenka by bola u mňa vysoko vítaná 😂
Rascová polievka s haluškami
Vyprážaný syr, hranolky
... pekný víkend prajem
ďakujem za recept. Dnes skúšam, vyzerá výborne :) a inak máte vynikajúce recepty, zákusky vyzerajú super. Vyskúšam aj ďalšie recepty. Mamke som tiež poslala na Vás link, aj ona podľa Vás niečo upečie.
Majte krásny deň :)
S pozdravom
Jana