Komentáre najnovšie

Pridaj diskusiu
janger
„Tvarohový závin s hrozienkami (fotorecept)”
@luwinka , neviem, ci si precitas, davno som ta nevidela. Dnes som upiekla tento tvoj kolacik. Musim povedat, ze je vyborny. Velmi dobre cesto, makkucke.
U nas nie je dostat taky ten ozajstny hrudkovy tvaroh. Len riedky (kwark). Ale mala som z polskeho obchodu a tiez len 250g balenie to bolo. Ale dala som viac hrozienok a primiesala som do toho tvarohu aj smotanu. Po upeceni som ho potrela maslom.
Tej plnky aj stacilo....tym, ze cesto je take makkucke, ten tvaroh s nim tak splynie. Ozaj, velmi chutny kolac.
Dakujem za recept!
evanaaa
„Šošovicový prívarok (videorecept)”
Práve minulý týždeň sme šošovicu jedli tri dni......tiež nerobím zápražku, ale zátrepku robím zmiešaním várovej a šľahačkovej smotany večer pred varením, ona pekne zhustne, mlieko je pre mňa slabé. Nedávam rascu, ale trochu osladím, aby sa chute vyrovnali. No, ako píšu predo mnou, každý má svoj recept.