Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 4 najnovší komentár včera 16:41
- Kitchenguru: Kedy piecť vianočné slané pečivo? 5 najnovší komentár včera 21:14
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 10 najnovší komentár 24. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 210 najnovší komentár včera 21:36
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 210 najnovší komentár včera 21:36
- Kitchenguru: Kedy piecť vianočné slané pečivo? 5 najnovší komentár včera 21:14
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 4 najnovší komentár včera 16:41
- Marika9: domáca pekáreň 17 najnovší komentár 27. novembra 2024
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 10 najnovší komentár 24. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 105 najnovší komentár včera 21:36
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 6 najnovší komentár 24. novembra 2024
- Kitchenguru: Kedy piecť vianočné slané pečivo? 5 najnovší komentár včera 21:14
- Kitchenguru: Čo variť v čase predvianočného pôstu? 4 najnovší komentár včera 16:41
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Obrátené hovädzie rezne so syrom VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili VIDEO
- Nadýchané pivné cestíčko na vyprážanie rezňov, rýb, zeleniny aj húb VIDEO
- Ako z papierových tanierov vyrobiť škatuľky. Hodia sa na servírovanie aj na výslužku VIDEO
- Pistáciová baklava rýchlo a jednoducho VIDEO
- Boli aj budú: 12 nesmrteľných retro zákuskov ako z cukrárne za minulého režimu
- Pečenie pre každého: 10 koláčov z kyslej smotany. Jednoduché rýchlovky z hrnčeka, aj kráľovské pre hostí
- Chutné spomienky: Lahôdky z bufetov a stánkov spred Nežnej revolúcie. Na tieto sme chodili pravidelne!
- 7+7 receptov: Čo variť a piecť tento týždeň? Slané a sladké tipy na bežné dni aj prvú adventnú nedeľu
- Vôňa zimy: 10 receptov na perníkový koláč, úplne obyčajný aj vyparádený na vianočný stôl
- Lákavá ponuka: Starodávny, z jednej misy aj ako trdelník na plechu. 11x orechový koláč na víkend
- Vďačný eintopf: 12x obed z jedného hrnca. Navarte chutné jedlo, ktoré vystačí pre celú rodinu aj na dva dni
Prajem pekný slnovratový deň
...a famózny Seged "špeciál" (knedlík kupovaný, ale chutný)😋
...ako dlho (približne) si piekla rybu???...
vyzerá úžasne, a ako krásne vonia 😋😄
a kapríkov pečených so zemiakmi a toho roku prvorodenou cukinou.
V lete pridávam aj jednu mierne štipľavú papriku a na viac cibuľu, ktorú najprv nechám v remoske speniť na masti s tenkým plátkom slaninky, potom pridám koreniny a ostatné. Určite vyskúšam aj tento Tvoj recept originál.
Remoska je výborná vec v kuchyni. Jedlá z remosky sú mimoriadne chutné a šťavnaté.
Dá sa v nej napr. upiecť vynikajúce kolienko, kačacie prsia, kačica, šolet, pečienka v slaninke s jablkami, gulašovka, plátky krkovičky na prírodno (za 45 minút), koložvárska kapusta, kysnuté záviny, ryžový nákyp, vianočka, rôzne bábovky, cukinový koláč s orechami ...
A také honzovky s tvarohom a čučoriedkami, aké sa upečú v remoske, sú bezkonkurenčné.
...toto má svoj príbeh... popíšem!
...z dvoch vajec tuhý sneh s cukrom, (niekto torobí nad parov, ja nie)...v troche mlieka dva žĺtky, vanil cukor a golden klas
...v mlieku uvariť krátko snehové halušky, vybrať a a pridať do neho ten rozmiesany zlatý klas
... lenže ja som to robil ako "dobrý skutok" po návrate z posedenia pri pivku, a ten zlatý klas som vysypal rovno do vriaceho mlieka...samozrejme nedalo sa to rozmiešať a skončilo v hajzli
...tak som narýchlo urobil len vanilka puding a pani manželka ešte teplé chválila
...dnes, keď sme boli s rodinnými priateľmi pri pizza posedeni som sa priznal!!!...ja neciganim 😄
...toto má svoj príbeh... popíšem!
...z dvoch vajec tuhý sneh s cukrom, (niekto torobí nad parov, ja nie)...v troche mlieka dva žĺtky, vanil cukor a golden klas
...v mlieku uvariť krátko snehové halušky, vybrať a a pridať do neho ten rozmiesany zlatý klas
... lenže ja som to robil ako "dobrý skutok" po návrate z posedenia pri pivku, a ten zlatý klas som vysypal rovno do vriaceho mlieka...samozrejme nedalo sa to rozmiešať a skončilo v hajzli
...tak som narýchlo urobil len vanilka puding a pani manželka ešte teplé chválila
...dnes, keď sme boli s rodinnými priateľmi pri pizza posedeni som sa priznal!!!...ja neciganim 😄
Dnes tu bolo 32C, tak večera na stredomorskú nôtu
Len tak lajt, kváskový s maslom a šunkou, a pálivou paprikou…😋
Ďakujem som rada že sa recept, torta páči.
Jééééé, to já dělám děsně ráda a i to ráda jím. A dělávala to už i moje babička století nazpátek! Nevím jak je delas ty, já do pudinku řídkého. Babička je dělala, myslím, do mlíka jen.
Aha, nečetla jsem pozorne, tak uz vim. Krasna prace, to chci!! :-)
Kdykoliv a kdekoliv! To zelene je co? :-)
Som rada že si si našla čas nahliadnuť do receptu určite nepokazíš, podaria sa.