Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 331 najnovší komentár dnes 14:49
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 331 najnovší komentár dnes 14:49
- Mariena1: Candida albitas-protikvasinkova dieta. 28 najnovší komentár 9. júla 2025
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 31 najnovší komentár 9. júla 2025
- Marienka54: Teplovzdušná fritéza Delimano 40 najnovší komentár 9. júla 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 331 najnovší komentár dnes 14:49
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 80 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 1 najnovší komentár 9. júla 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Chrumkavý kapustový šalát s kuracími kúskami
-
Ľahučká maková bublanina s ovocím +video
-
Škoricové rolky na štýl cinnabon +fotopostup
-
Šamrole s vanilkovým snehom podľa Josefa Maršálka
-
Cuketový koláč s marhuľami a mrveničkou +fotopostup
-
Kysnutý marhuľový koláč s tvarohom a mrveničkou +fotopostup
-
Cviklová nátierka so syrom feta +video
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
Na párty aj ku gulášu: 11 receptov na slané chuťovky zo zemiakového cesta
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Upečte na víkend: 10 receptov na fantastické višňové koláče, osviežujúce a plné šťavy
-
11x zeleninová polievka: Ľahká, ale aj s haluškami, krutónmi či domácimi cestovinami
-
Vďačné občerstvenie: 13x kysnuté koláče do ruky. Chutné na raňajky, praktické na výlet aj na cestu na dovolenku
No ano,ak si prečitas recept a postup, tak uhorky nie su spomenuté ani v surovinách...to že na foto sú....no k tomu sa viaze bod 4 v postupe.....inak ako som pisala vyssie, môžes pouzit : velké kapery,
cucuncio,/cucunci - frutti del cappero - v oleji alebo v octe/sotto olio alebo sotto aceto....od zubára by som si radsej dala opravit zuby, no môže byt aj dobrym kuchárom...usmev a pekny den
Zdravim, presne z toho som mala "respekt" že vajcia sa miesaju spolu, a kedze som potrebovala urobit tortu včera na dnes,tak som klasicky, no pri najblizsej prilezitosti urcite vyskúsam....
Ty si ale riadny srandista! Že dietne a začneš: "Podusil som cibulu na slanine".
Čo tam po diete, hlavne že ti chutí:)
Dobrý deň, nový marcový diel obľúbenej diskusie, nájdete tu:
varecha.pravda.sk/diskusie/co-dnes-varite-alebo-peciete-m...
Peknú nedeľu prajeme všetkým!
No a aby som dovtedy vydrzal tak domaca pasteka bocik lalok a troska pecene 😀
Tento piškótový korpus je super v tom, že sa dá pripraviť aj bez oddeľovania žĺtkov od bielkov a vymiešavania dvoch hmôt. Určite odporúčame, podobný je aj tento náš recept na piškótový korpus:
varecha.pravda.sk/recepty/jednoduchy-piskotovy-korpus-vid...
Áno, klasické Včelie bodnutie je aj s medom a vareným vanilkovým krémom a robí sa z kysnutého cesta, ktoré sa polieva zmesou z masla, cukru, medu a mandlí.
Toto je rýchlejšia a jednoduchšia verzia, z piškótového cesta, krému bez varenia a cesto sme namiesto polievania smotanovou zmesou len posypali cukrom a mandľami.
Dakujem ti. Ja to robievam len k roastbeefu, má to dost specifickú chut,..
To más síce pravdu, ale tu islo o recept na omáčku,čo aj opisujem, dala som snad uhorku do tej omáčky¿?...je pravda ze oni na ”jedlú dekoráciu" pouzívajú, velké kapery,tiez sotto aceto volajú ich:
cucuncio,/cucunci - frutti del cappero.....
Vďačne ponúknem.. ďakujem za nahliadnutie receptu som rada ,že sa rezy , páčia.
Veľmi krásny kome, ktorý si nezaslúžim..Som rada,že sa vieš inšpirovať mojími receptami... Dievčatá pozdravujem a posielam pozdrav.Som ti vďačná za čas a prečítanie receptu.Krasny dník.
Tak držím palce! Na kváskovanie som sa ešte nedala a - poznajúc svoju trpzlivosť, či skôr netrpezlivosť - ani nedám. Ale kváskový chlieb aj pečivo mám veľmi rada. Nech ti tvoje úsilie prinesie ovocie. Či skôr: dobrý chlebík alebo pečivo. Peknú prvú marcovú nedeľu tebe a tvojim. A všetkým varecháčom.