Komentáre najnovšie
Pridaj diskusiuDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 346 najnovší komentár dnes 17:57
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 346 najnovší komentár dnes 17:57
- Mariena1: Candida albitas-protikvasinkova dieta. 28 najnovší komentár 9. júla 2025
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 31 najnovší komentár 9. júla 2025
- Marienka54: Teplovzdušná fritéza Delimano 40 najnovší komentár 9. júla 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 346 najnovší komentár dnes 17:57
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 80 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 1 najnovší komentár 9. júla 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Chrumkavý kapustový šalát s kuracími kúskami
-
Ľahučká maková bublanina s ovocím +video
-
Škoricové rolky na štýl cinnabon +fotopostup
-
Šamrole s vanilkovým snehom podľa Josefa Maršálka
-
Cuketový koláč s marhuľami a mrveničkou +fotopostup
-
Kysnutý marhuľový koláč s tvarohom a mrveničkou +fotopostup
-
Cviklová nátierka so syrom feta +video
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Na párty aj ku gulášu: 11 receptov na slané chuťovky zo zemiakového cesta
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Upečte na víkend: 10 receptov na fantastické višňové koláče, osviežujúce a plné šťavy
-
11x zeleninová polievka: Ľahká, ale aj s haluškami, krutónmi či domácimi cestovinami
-
Vďačné občerstvenie: 13x kysnuté koláče do ruky. Chutné na raňajky, praktické na výlet aj na cestu na dovolenku
Ďakujem za doplnenie informácií.
Áno ja som šarvátku vyliala,dala som len hustý jogurt.
Na tento korpus bola použitá tortová forma s priemerom 22 cm. Prajeme pekný deň.
Ja mam este zo vcera hov.nozinu na štave.maso sa mi v pomalom hrnci uplne rozpadlo takze teraz je to skor take trhane 😀 ale je to super
Puvodni recept je bez majonezy, kterou nahrazuji varena vajicka -
blog.giallozafferano.it/cucinanonnavirgi/salsa-tonnata-con-uova...
Omacka je podstatne hutnejsi a aby byla dostatecne "vlacna", redi se telecim vyvarem. Maso /po vychladnuti/ se pak nakraji na tenke platky a pouzije se jako zaklad receptu.
Pečená krkovička v celku, fialová kapusta na karameli, knedlík a pivo 😋 (bude aj na dnes!)
... pekný deň prajem 🙋
Cestoviny (pappardelle), syr-smotanova omáčka so šunkou a olivami, strúhaný parmezán, paradajka
Veru fantastický, ďakujem za príjemný komentár a nahliadnutie receptu som rada,že sa recept páči.
Vďačne, kolieska sú chutné. :)
Máš pravdu, na mlsanie je to dobré. :)
N ie, nič iné sa tam nedáva. Kakaom pokryjeme celú plochu poriadne, z´tak, abvy nebolo vidieť cesto.
Škoricou by som to nenahradzovala, kakao má približne 10x viac tuku ako škorica, a to je rozdiel. Ale ak vyskúčate, dajte vedieť, ako to dopadlo.