Z kuchyne slávnych:
12 najobľúbenejších receptov známych osobností, ktoré nám prezradili v mesačníku Varecha

Redakcia Varecha.sk, 26. marca 2023     6 minút čítania

Časopis Varecha je tu s vami už celý rok a v každom čísle prináša aj recepty populárnych slovenských osobností. Vychutnajte si tie najlepšie z nich.

Tvarohové šatôčky s džemom podľa Zdeny Studenkovej

Recept - Tvarohové šatôčky
Foto: Dušan KřístekTvarohové šatôčky s džemom podľa Zdeny Studenkovej Upečte si výborné pečivo z tvarohového cesta plnené džemom podľa receptu známej herečky.

Dokonalá pizza podľa speváčky Márie Čírovej a jej manžela

Recept - Pizza
Foto: Archív Márie ČírovejDokonalá pizza podľa speváčky Márie Čírovej a jej manžela Vyskúšajte pizzu, ktorú obľúbená speváčka spolu so svojím manželom Marošom Kachútom dotiahli do dokonalosti.

Najlepšie langoše podľa moderátorky Karin Majtánovej

Recept - Langoše
Foto: ShutterstockNajlepšie langoše podľa moderátorky Karin Majtánovej Úžasné langoše z cesta, ktoré kysne v chladničke. Moderátorka Karin Majtánová ich niekedy robí aj pre susedov, vtedy ich upečie aj 40.

Bryndzová polievka - rýdzo slovenská

Recept - Bryndzová polievka
Foto: Z knihy Gizka a Peter spolu v kuchyniBryndzová polievka - rýdzo slovenská Uvarte si podľa speváčky Gizky Oňovej a šéfkuchára Petra Vargu krémovú polievku z nášho národného pokladu - bryndze.

Paradajkové placky Tomatokeftedes

Recept - Paradajkové placky
Foto: Archív Martina Pyca RauschaParadajkové placky Tomatokeftedes Recept na tieto paradajkové placky pochádza z gréckeho Santorini. A takto ich robí moderátor Martin Pyco Rausch.

Orechový zákusok podľa Zuzany Tlučkovej

Recept - Orechový zákusok
Foto: Jana ŠtrbkováOrechový zákusok podľa herečky Zuzany Tlučkovej Obľúbená herečka nám prezradila odskúšaný recept na svoj obľúbený sviatočný zákusok.

Kysnutý koláč s marhuľami, tvarohom a posýpkou

Recept - Marhuľový koláč
Foto: Archiv Adriany PolákovejKysnutý koláč s marhuľami, tvarohom a posýpkou Obľúbený koláč moderátorky Adriany Polákovej, ktorý sa jej spája s detstvom a letom. Keď si ho doma upečie, dokáže sama zjesť aj celý plech.

Čokoládové tartaletky

Recept - Čokoládové tartaletky
Foto: Archív Miriam KalisovejČokoládové tartaletky Tartaletky, to je efektný dezert. Moderátorka Mirka Kalisová ich má najradšej s plnkou z karamelu a bielej čokolády.

Jahodové srdce

Recept - Jahodový zákusok
Foto: Pravda - Ivan MajerskýJahodové srdce Tajomstvá francúzskych dezertov nám prezradila aj špičková cukrárka Natacha Pacal.

Tvarohovo-krupicový koláč s ovocím podľa Dominiky Morávkovej (videorecept)

Recept - Ovocný koláč
Foto: Televízia VarechaTvarohovo-krupicový koláč s ovocím podľa Dominiky Morávkovej Talentovaná herečka, speváčka a moderátorka nám upiekla šťavnatý koláčik spolu so svojou dcérou Amálkou.

Žltý koláč Kataríny Brychtovej (videorecept)

Recept - Žĺtkové rezy
Foto: Televízia VarechaŽltý koláč Kataríny Brychtovej Pre moderátorku Katku Brychtovú je tento koláč úplná topka. Piekla ho dokonca aj na svadbu svojej dcéry.

Červený melón s fetou ako príloha ku grilovanému mäsu

Recept - Šalát
Foto: ShutterstockČervený melón s fetou ako príloha ku grilovanému mäsu Prvýkrát moderátor Milan Zimnýkoval pripravoval tento šalát s malou dušičkou. Ale napokon s ním zožal úspech.




ANKETA: Kupujete si občas časopisy, v ktorých nájdete veľa receptov?

40,6%



59,4%







Diskusia k článku







 



TOPlist