Úhor na masle
Príprava úhora podľa JPP - jedna pani povedala. Niekoľko rád, z ktorých som si vybral...
Pečený pstruh „Jugo“
Jednoduchý recept so základnými „vychytávkami “, inšpirovaný mediteránnou kuchyňou a neschopnosťou kuchárov v reštauračných zariadeniach...
Sumček africký na masle
Veľmi chutná rybka, hlavne nemá toľko kostičiek ako kapor. Pripravila som ju jednoducho v zmesi...
Pečený zubáč so zemiakmi „hasselback“ zo Švédska
Rúru predhrejeme na 220 °C. Zemiaky priečne narežeme na plátky, ale neprerežeme ich úplne, aby...
Sumček africký so zeleninou a šampiňónmi
Ja osobne rybu veľmi nemusím, okrem Vianoc, tak dva krát do roka. Jednoducho mi...
Pečený marinovaný sumec
Kedže nemali pstruha, ktorého sme chceli na Vianoce, tak sme kúpili Sumca afrického. Prvýkrát...