prazdny

Lahodná nátierka z údenej makrely

Nátierky

Nátierok z údenáča je tu viacej, na túto však nedám dopustiť, je výborná nielen na...

prazdny

Rybí šalát feferónový takmer podľa ČSN

Šaláty

V pôvodnej receptúre podľa ČSN boli použité treska a úhor v oleji, ktoré sa dnes ťažko zháňajú, ak vôbec sú niekde v ponuke. Ja som tresku nahradil makrelou a úhora sleďom....

prazdny

Rybacia nátierka - svieža a sýta

Nátierky

Táto nátierka má niekoľko zlých vlastností. Dlho vám nevydrží, vrstvy na chlebe si hostia nanášajú veľmi hrubé a kto ju ochutná prvýkrát, bude vás buď otravovať s receptom, alebo (to je ten horší prípad) bude chcieť, aby ste mu ju robili vy sám....

prazdny

Grilované makrelové špízy

Hlavné jedlá

Môžeme použiť aj iné druhy rýb.