Recepty, kde je zdobenie
Koktail Piňa Colada
Ide o jeden z mladších klasických koktailov, ktorý sa stal obľúbeným počas obrody koktailov v osemdesiatych...
Koktail Alexander
Tento krémový džínový koktail s čokoládovou príchuťou, ozdobený postrúhaným muškátovým orieškom, patrí medzi popredných členov...
Kanapky s cesnakovou krevetkou
Cibuľu, cuketu a papriku nakrájame na drobné kocky, orestujeme na olivovom oleji, pridáme kečup
a...
Zázvorové stromčeky
Múku zmiešame s práškom do pečiva, zázvorom, cukrom a vanilkovým cukrom. Pridáme smotanu a...
Vianočná torta s mandľovou šľahačkou
Rúru si predhrejeme. Tortovú formu vyložíme papierom na pečenie. Oddelíme žĺtky od bielkov, žĺtky...
Liaty perník
Oddelíme si žĺtka od bielkov. Polovicu cukru vymiešame so žĺtkami do peny. Pridáme olej...
Čučoriedková tvarohová torta
Tortovú formu vyložíme na dne i po stenách piškótami. Želatínu namočíme do vlažného mlieka a necháme...
Linecké trené koláčiky
Zo surovín vypracujeme cesto a z polovičky lisom na cesto lisujeme na plech hviezdičky. Druhú polovičku...
Vianočná torta
Žítky vyšlaháme dopenista s cukrom a vanilkovým cukrom, pridáme mleté orechy, strúhanku a v rume...
Penne na taliansky spôsob
Papriky opláchneme, očistíme a nakrájame na rezance. Olúpanú cibuľu nakrájame na rezance a umyté...
Bravčový hrebienok s ananásom
Moje obľúbené jedlo "dýchajúce" exotikou, vskutku lahodné bravčové pripravené s čerstvým ananásom a bylinkami.
Koktail Piňa Colada
Ide o jeden z mladších klasických koktailov, ktorý sa stal obľúbeným počas obrody koktailov v osemdesiatych...
Koktail Alexander
Tento krémový džínový koktail s čokoládovou príchuťou, ozdobený postrúhaným muškátovým orieškom, patrí medzi popredných členov...
Kanapky s cesnakovou krevetkou
Cibuľu, cuketu a papriku nakrájame na drobné kocky, orestujeme na olivovom oleji, pridáme kečup a...
Zázvorové stromčeky
Múku zmiešame s práškom do pečiva, zázvorom, cukrom a vanilkovým cukrom. Pridáme smotanu a...
Vianočná torta s mandľovou šľahačkou
Rúru si predhrejeme. Tortovú formu vyložíme papierom na pečenie. Oddelíme žĺtky od bielkov, žĺtky...
Liaty perník
Oddelíme si žĺtka od bielkov. Polovicu cukru vymiešame so žĺtkami do peny. Pridáme olej...
Čučoriedková tvarohová torta
Tortovú formu vyložíme na dne i po stenách piškótami. Želatínu namočíme do vlažného mlieka a necháme...
Linecké trené koláčiky
Zo surovín vypracujeme cesto a z polovičky lisom na cesto lisujeme na plech hviezdičky. Druhú polovičku...
Vianočná torta
Žítky vyšlaháme dopenista s cukrom a vanilkovým cukrom, pridáme mleté orechy, strúhanku a v rume...
Penne na taliansky spôsob
Papriky opláchneme, očistíme a nakrájame na rezance. Olúpanú cibuľu nakrájame na rezance a umyté...
Bravčový hrebienok s ananásom
Moje obľúbené jedlo "dýchajúce" exotikou, vskutku lahodné bravčové pripravené s čerstvým ananásom a bylinkami.