Čučoriedková tvarohová torta

redakcia - fotkaredakcia, 9. decembra 2009
6-8
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

2 PL
200 ml
0,5 kg
3 PL
400 g




Postup

  1. 1

    Tortovú formu vyložíme na dne i po stenách piškótami. Želatínu namočíme do vlažného mlieka a necháme napučať. Mäkký tvaroh, cukor a rozpustenú želatínu vyšľaháme do hladkého krému.

  2. 2

    Polovicu krému nalejeme na piškóty a zakryjeme ju ďalšou vrstvou piškót. Do zvyšnej časti krému pridáme väčšiu časť čučoriedok a rozmixujeme ich.

  3. 3

    Krém natrieme na piškóty a uložíme do chladničky stuhnúť a odležať. Jednotlivé porcie torty ozdobíme šľahačkou pripravenou podľa návodu a zvyšnými čučoriedkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia