6-8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tortovú formu vyložíme na dne i po stenách piškótami. Želatínu namočíme do vlažného mlieka a necháme napučať. Mäkký tvaroh, cukor a rozpustenú želatínu vyšľaháme do hladkého krému.
- 2
Polovicu krému nalejeme na piškóty a zakryjeme ju ďalšou vrstvou piškót. Do zvyšnej časti krému pridáme väčšiu časť čučoriedok a rozmixujeme ich.
- 3
Krém natrieme na piškóty a uložíme do chladničky stuhnúť a odležať. Jednotlivé porcie torty ozdobíme šľahačkou pripravenou podľa návodu a zvyšnými čučoriedkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu