Vianočná kapustnica à la Žákovic - varí Tomáš „Yxo” Dohňanský videorecept
Basgitarista z kapely HEX - Tomáš „Yxo” Dohňanský - pripraví svojú obľúbenú Vianočnú kapustnicu v lete, tak ako ju pripravujú pre hudobný festival Žákovic Zobraziť celý popisBasgitarista z kapely HEX - Tomáš „Yxo” Dohňanský - pripraví svojú obľúbenú Vianočnú kapustnicu v lete, tak ako ju pripravujú pre hudobný festival Žákovic Open.
Foto: tvvarecha
Postup
-
1
V hrnci pridáme necháme rozpustiť trocha masti. Pridáme pokrájanú cibuľu, orestujeme.
- 2
Údené mäso rozdelíme na dve časti. Klobásy pokrájame na kúsky. Všetko pridáme k cibuli v hrnci a zalejeme vodou. Pridáme koreniny.
- 3
Pridáme pokrájanú kapustu a kapustovú vodu.
- 4
Nakoniec pridáme do hrnca sušené slivky a pokrájané strúčiky cesnaku.
- 5
Tomáš „Yxo” Dohňanský rád varí kapustnicu dlho - aj niekoľko hodín, ale môžete aj kratšie:)
Tiež vianočná kapustnica:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu