Údený pstruh na feniklovom šaláte
Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 26. júla 2017
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 26. júla 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Fenikel očistíme, vykrojíme stred a nakrájame na tenké rezance, pridáme brusnice namočené v limetkovej šťave, spolu premiešame, pridáme balzamiko a olivový olej, dochutíme cukrom, soľou a korením.
- 2
Na tanier uložíme feniklový šalát, pridáme rozkrojené cherry paradajky a navrch uložíme údeného pstruha. Dekorujeme rezom citróna a ružovým korením.
Tiež Údený pstruh:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu