Údený pstruh
Údený pstruh

Údený pstruh na feniklovom šaláte

Ján Michlík
šéfkuchár Wellness hotela Kontakt**** v Starej Lesnej, 26. júla 2017
Údený pstruh na feniklovom šaláte
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

600 g
120 g
z 1 limetky
500 g
100 ml
100 g
200 g




Postup

  1. 1

    Fenikel očistíme, vykrojíme stred a nakrájame na tenké rezance, pridáme brusnice namočené v limetkovej šťave, spolu premiešame, pridáme balzamiko a olivový olej, dochutíme cukrom, soľou a korením.

  2. 2

    Na tanier uložíme feniklový šalát, pridáme rozkrojené cherry paradajky a navrch uložíme údeného pstruha. Dekorujeme rezom citróna a ružovým korením.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia