Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarMotyka 8. júla 2018 o 18:36

    Toto jedlo je ako stvorené pre našu rodinu - na rýchlu večeru, sobotné, či nedeľné raňajky. Konečne aj po "slabšej" polievke aj obed. Predstavujem si tú chuť, pretože zemiaky /aj keď varené/ pridávam, keď robím gazdovskú omeletu. Je to pravdaže iné, ale chuťovo podobné. K tomu okrem šalátu, prípadne nejakého dipu netreba nič. Je to sýte, výborné jedlo.
    Na budúce určite vyskúšam tvoju tortilu a viem, že každému bude chutiť. Ďakujem za recept.
    @zareaguj
  • bembo - fotkaBembo 8. júla 2018 o 18:44

    Je to výborná vec.Jednoduché rýchle.Robievam to,len my to voláme sedliacka omeleta.
    @zareaguj
     2x sracz, elena
  • farbuska - fotkaFarbuska 8. júla 2018 o 19:01

    Sympatické jedlo. Robievam niečo podobné, ale z uvarených zemiakov v šupe. Niekedy to spravím na roztopenej údenej slaninke, niekedy prihodím zvyšok čohosi z chladničky: kúsok klobásy, papriky...
    Skúsim i takto zo surových zemiakov.
    @zareaguj
  • finczi - fotkaFinczi 8. júla 2018 o 19:38

    Aj ja robievam niečo veľmi podobné ak sa mi zvýšia uvarené zemiaky, len bez cibuľky. Mam to veľmi rada. Chutné jedlo ste pripravili : )
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 8. júla 2018 o 20:02

    V jednoduchosti je krása! Oh a ten bohatý salát k tomu, jejda!! Celé velmi chutné aj s fotkama.
    @zareaguj
     2x ilusa, motyka
  • používateľ nemá avatarKucharka 8. júla 2018 o 22:59

    Ďakujem všetkým.
    @Motyka , som rada, že som dala inšpiráciu.
    @Bembo , Farbuska, Finczi, aj tu sa robí niečo podobné z uvarených zemiakov, hodí sa k tomu nejaká klobáska a rozšľahané vajcia a volá sa to Sedliacke/Gazdovské zemiaky ( patatas de pagés ). Len sa to mieša a neprevracia. Tiež je to dobrota.
    @Haji , ďakujem.
    @zareaguj
     3x sracz, haji, motyka
  • bubaya - fotkaBubaya 9. júla 2018 o 10:00

    Veľmi pekný recept. Ja používam na prevracanie omelety veľkú pokrievku, mám takú, čo pasuje na panvicu a má nizky okraj. Lepšie sa s ňou manipuluje ako s hladkým tanierom. Zo surových zemiakov som ešte omeletu nerobila, len neapolské zemiaky, tak vyskúšam, mám pravé vajíčka. Môj tato mal asi nejaké skryté španielske korene, keď si často robil patatas de pagés s voňavou klobásou. Alebo skrátka vedel, čo je dobré.
    @zareaguj
     1x haji
  • ilusa - fotkaIlusa 9. júla 2018 o 12:37

    aj mne sa páči tvoj recept,vyskúšam
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarKucharka 9. júla 2018 o 16:12

    @Bubaya , jasné že tvoj tato vedel čo je dobré! To tatovia väčšinou vedia....:-))
    @Ilusa , ďakujem.
    @zareaguj
     1x bubaya
  • používateľ nemá avatarKucharka 15. júla 2018 o 20:08

    Ďaľšia verzia placky - s bielou fazuľou a so slaninkou. ( bez zemiakov )


    @zareaguj
     1x haji


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist