Slané pečivo s medvedím cesnakom fotorecept
Foto: frommykitchendotcom
15-20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Z mlieka, droždia a cukru si pripravíme kvások. Do väčšej misky nasypeme múku, soľ a prilejeme hotový kvások, olej a kyslú smotanu. Vypracujeme cesto, s ktorým budeme pracovať hneď a netreba ho nechať vykysnúť.
- 2
Na pomúčenej doske cesto rozvaľkáme.
- 3
Polovicu plátu natrieme pestom a preklopíme druhou polovicou.
- 4
Radielkom nakrájame na pásiky, ktoré zatočíme, potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme soľou a ukladáme na plech s papierom. Pečieme na 180 °C 15-20 minút, závisí od rúry.
Tiež slané tyčinky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem vám , určite odporúčam vyskúšať