Tartar z lososa, zo sušených paradajok a z fenikla

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 28. septembra 2016
Tartar z lososa, zo sušených paradajok a z fenikla
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
100 g
100 g
50 g
Dresing:
150 g
50 g
50 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Údeného lososa, sušené paradajky, fenikel a šalotku nasekáme najemno, premiešame s olivovým olejom, dochutíme soľou, korením a sójovou omáčkou a necháme odstáť v chlade.

  2. 2

    Dresing: Hrubozrnnú horčicu, kyslú smotanu, kôpor a olivový olej vyšľaháme a necháme v chlade. Bagetku opečieme, navrch dáme tartar z lososa a tanier ozdobíme dresingom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia