Tartar z lososa, zo sušených paradajok a z fenikla

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 28. septembra 2016 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Tartar z lososa, zo sušených paradajok a z feniklaFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
5 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Údeného lososa, sušené paradajky, fenikel a šalotku nasekáme najemno, premiešame s olivovým olejom, dochutíme soľou, korením a sójovou omáčkou a necháme odstáť v chlade.

  2. 2

    Dresing: Hrubozrnnú horčicu, kyslú smotanu, kôpor a olivový olej vyšľaháme a necháme v chlade. Bagetku opečieme, navrch dáme tartar z lososa a tanier ozdobíme dresingom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist