Jednohubky
Jednohubky

Tapas s vajíčkovou nátierkou a reďkovkami

Tomáš Opletal
šéfkuchár v AC Hotel by Marriott Bratislava, 9. mája 2022
Tapas s vajíčkovou nátierkou a reďkovkami
Foto: kavickari.sk
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

3 ks
1 ČL
100 g
4 ks
4 krajce (cca 1 cm hrubé)




Postup

  1. 1

    Vajíčka varíme 9 minút, potom schladíme, olúpeme a nastrúhame nahrubo.

  2. 2

    K nastrúhaným vajíčkam pridáme horčicu, kyslú smotanu, dochutíme soľou, korením a nátierku natrieme na opečené krajce tmavého chleba.

  3. 3

    Na záver dozdobíme reďkovkou nakrájanou na plátky a čerstvými bylinkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia