Tapas s vajíčkovou nátierkou a reďkovkami
Tomáš Opletal
šéfkuchár v AC Hotel by Marriott Bratislava, 9. mája 2022
šéfkuchár v AC Hotel by Marriott Bratislava, 9. mája 2022
Foto: kavickari.sk
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vajíčka varíme 9 minút, potom schladíme, olúpeme a nastrúhame nahrubo.
- 2
K nastrúhaným vajíčkam pridáme horčicu, kyslú smotanu, dochutíme soľou, korením a nátierku natrieme na opečené krajce tmavého chleba.
- 3
Na záver dozdobíme reďkovkou nakrájanou na plátky a čerstvými bylinkami.
Tiež jednohubky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu