Špenátová rýchlovka s vajíčkami videorecept

cesminaz - fotkacesminaz, 14. mája 2022

Rýchle, zdravé a chutné sezónne jedlo, ktoré máte za pár minút na stole 🙂 Sú to moje najobľúbenejšie raňajky v tomto špenátovom období. Možno Zobraziť celý popisRýchle, zdravé a chutné sezónne jedlo, ktoré máte za pár minút na stole 🙂 Sú to moje najobľúbenejšie raňajky v tomto špenátovom období. Možno vám táto jednoduchá inšpirácia padne vhod🙂 Jedlo sa skvelo hodí aj na obed alebo večeru.
Zdroj: https://cesminazuenal.blogspot.com/2022/05/spenatova-rychlovka-s-vajickami.html?m=1

Špenátová rýchlovka s vajíčkami (videorecept)
Foto: cesminaz

Suroviny

2-3 hrste (čerstvý)
5 ks
2 ks čerstvá
1 ks
trocha




Postup

  1. 1

    V panvici na oleji si trochu opečieme na drobno nakrájanú cibuľu aj spolu s natenko pokrájanou paprikou. Následne pridáme špenát, trocha ho osolíme a za občasného miešania necháme, aby celkom zmenšil svoj objem. Ja ho nezvyknem udusiť celkom do mäkka, len tak dopoly, zostane v ňom viac vitamínov👍 Nakoniec rozšľaháme vajíčka s trochou soli a vylejeme ich na špenát a chvíľku dopečieme🙂

  2. 2

    Ja k tomuto jedlu zbožňujem nasucho opečený chlieb/pečivo, ktoré polejem olivovým olejom a natriem cesnakom🥰👍 Pravdaže každý si už prílohu zvolí sám, či už obľúbené pečivo, alebo kľudne aj ryžu, zemiaky alebo pyré. Je vhodné aj na obed či večeru🙂 Prajem dobrú chuť !

    Špenátová rýchlovka s vajíčkami (videorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Ďalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube

Diskusia k receptu

mijaita
Zahradku nemam, spenat mame casto. Kupuju listovy - mrazeny. Puget spenatu ted v lete, az prestanou trhovci blaznit s cenama. Spenat takhle mam rada. Hlavne ke snidani, ano :-) Staci bez prilohy, pod vajicka davam cesnekovy olej.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia