Špenátová polievka
Špenátová polievka

Špenátová polievka s Tofu bazalka

lunter - fotkalunter, 14. januára 2019. Komerčný recept.
Špenátová polievka s Tofu bazalka
Foto: lunter
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal.
600 ml
400 ml
450 g čerstvý
50 g
1 ks stredne veľký
1 ks
2 strúčiky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na rozpustenom masle opražíme najemno posekanú cibuľu a cesnak. Pridáme na kocky nakrájaný zemiak, opekáme asi minútu, potom zalejeme vývarom. Na miernom ohni varíme asi 10 minút, kým zemiak nezmäkne.

  2. 2

    Potom vlejeme mlieko a privedieme do varu. Pridáme umyté a odkvapkané listy špenátu a krátko povaríme.

  3. 3

    Polievku odstavíme, necháme mierne vychladnúť a rozmixujeme. Podľa chuti osolíme a okoreníme.

  4. 4

    Podávame s kockami nakrájaného Tofu bazalka.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: