Šošovicové karí s quinoou
3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 PL (podľa vlastného výberu) |
|
1 ks |
|
2 strúčiky |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1/2 ks |
|
200 g |
|
1 l |
|
2 PL |
|
100 g |
|
|
|
|
|
sušené |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na oleji orestujeme očistenú nadrobno nakrájanú cibuľu, cesnak, pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, paštrnák a baklažán.
- 2
Pár minút podusíme, pridáme šošovicu s vodou a necháme variť kým šošovica so zeleninou nezmäknú. Ochutíme.
- 3
Medzitým si v druhom hrnci uvaríme quinou kým nezmäkne. Podávame so šošovicou, chilli papričkami a ozdobíme koriandrom.
Tiež Šošovica:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
🧡🤗🧡