Foto: diabambulka
Tento receptík sme si varili ako študenti na jablkových brigádach :-))) Je jednoduchý, rýchly a chutný...
porcie
tepelná úprava
Suroviny
100 g |
|
1-2 kocka |
|
1 ks |
|
70 g |
|
70 g |
|
140 g s kukuricou mrazený |
|
6 PL |
|
4 PL |
|
1 strúčik |
|
|
|
|
|
|
|
nastrúhaný / nemusí byť / |
|
Postup
-
1
Sójové kocky vysypeme so 1 litra vriacej osolenej vody, do ktorej sme pridali masox. V otvorenej nádobe varíme 20 minút. Vodu zlejeme a prebytočkú šťavu z kociek vyžmýkame. Na oleji si speníme cibuľku s prelisovaným cesnakom, pridáme sójové kocky, uvarenú zeleninu ( mrkva, zeler, hrášok a kukurica ), pridáme kečup, horčicu, 100 ml vody osolíme a okoreníme. Premiešame a podávame.
- 2
Tip : Zeleninu môžete použiť ľubovolnú, my sme najčastejšie používali zeleninu z vývaru. Ak na vrch postrúhate syr bude to ešte lepšie, ja som fotila bez syra, pretože ten by zakryl všetko :-) Dobrú chuť :-)))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu