Foto: marcel83
tak, ako ju robím ja ;)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do vody si dáme variť kolená.
-
2
Keď sú uvarené, necháme vychladnúť a mäso oberieme, natrháme na menšie kúsky.
-
3
Prerežeme si kapustu na menšie kusy
-
4
Pridáme kapustu do vývaru, prihodíme na kolieska nakrájanú klobásu, 1 PL sladkej papriky a privedieme k varu.
-
5
Ak nám kapusta vrie, pridáme sušené huby a krátko povaríme, aby huby zmäkli.
-
6
Kým sa nám huby v kapuste varia, na masti si opražíme do zlatava na drobno nasekanú cibuľu, pridáme 1 PL červenej papriky, krátko popražíme /paprika nesmie zhorknúť/ a vlejeme do kapusty. Krátko povaríme.
-
7
Vsypeme mäso z kolien.
-
8
Prihodíme slivky a krátko povaríme.
-
9
Necháme vychladnúť na balkóne pri -14°C :D. Na druhý deň zohrejeme a môžeme podávať. :)
Že by som sa polepšila a aspoň raz navarila podľa teba? Asi by som mala, ten sa ten môj poteší.
varecha.pravda.sk/recepty/zabijackova-kapusta-udena-fotor...
Nepokazil sa zatiaľ ani jeden pohár.
nevieš stráviť tú olejnicu podzemnú? veď si kúp arašidy a je to :-)
Radsej budem "neokrochany" chlap, ako sa niekomu tlacit do zadnych partii. ;)
ale konečne si to uznal, to stačí, aj vtedy som napísala, že mýliť sa je ľudské, ani teraz to inak nemám
a viac Ti recept topovať nebudem...